Z tego co piszą to elektrycznie jest nakładany ocynk. Gadałem dzisiaj w serwisie z kolesiem i klapa z tego. Jak kupiłem auto to było 4 tyś przekroczony limit wymiany oleju, więc się wystraszyłem i w drodze do domu wstąpiłem do stacji wymieniającej olej. Wymieniłem olej, filtry i było ok. A teraz się okazało, że moja książka serwisowa leżała na siedzeniu i fachowiec olejowy wbił mi w nią wymiane oleju. Co najlepsze jeszcze podbił pieczątką tego zakładu I wszystko przez ten wpis nie ma szans na gwarancyjną naprawę powłoki lakierniczej. Tylko mnie jedno nurtuje dlaczego gwarancja serwisowa ma decydować o gwarancji lakierniczej skoro auto nie było bite na 100%?
Poznań, dobry serwis TDI
Zwiń
X
-
Witam,
Szukam jakiegoś konkretnego serwisu skody w Poznaniu, byłem na pierwszym serwisie na ul. Unii Lubelskiej i jestem rozczarowany. Byli prawie obrażeni że podstawiłem auto. Zaczęło się że nie było mnie na umówionej liście, a umawiałem się kilka dni wcześniej. Potem było już tylko gorzej.Krzysztof Z
Komentarz
-
-
No ostatnio ten na Unii Lubelskiej sie popsuł choć tam mam najblizej, Ja swoją serwisowałem jakis czas na Czarnkowskiej z tego co kojarze zlikwidowlai tam salon i został sam serwis. Z teog co kojarze kadra sie nie zmieniła a byli tam fachowcy nie to co tutaj, wieć jak chcesz to na Czarnkowską, ale tam z tego co kojarze sa już niezależni ale w VW na Wiatraczej otwarli z tyłu serwis Skody z autoryzacją więc uderzaj tam, ja tam kursuje na naprawy i nie narzekam co mnie zaskoczyło to po jakiejkolwiek napraawie dostaje auto umyte co nie było takie pewne na Unii Lubelskiej.
Dokładny adres:
Rzepecki-Mroczkowski
ul. Wiatraczna 5
61-242 Poznań
Tel. 61 871 18 00
Komentarz
-
-
kross12
Szaman_zm, słyszałem że w Skodzie pracują same głąby, jeśli ktoś w Skodzie zaczyna kumać temat i odstaje od reszty idzie do VW, także ta Wiatraczna może być dobrą opcją. Byłem w nowym ASO na Głogowskiej i porażka, Pani serwisant to lalka z różowymi paznokciami - można sobie z nią pogadać na temat lakieru do paznokci... Naprawdę DNO :!:
Komentarz
Komentarz